Korjaus- ja muutosompelu

ModLeena on yhteistyössä Suomen suurimman juhlapukuliikkeen Zazabellan kanssa vuodesta 2014.

ModLeena hoitaa kaikki korjaus- ja muutostyöt ostettuille puvuille Kaarinan Zazabellan liikkeestä. Samoin saa tuoda ompelimoon korjaukseen myös muualta ostettuja pukuja.

Ennen, kun tulet ompelimoon korjaus sovitukseen, täytyy varata aikaa.

Korjaus sovitukseen sinun tulee ottaa mukaan juuri ne kengät ja alusvaatteet, joita tulet pukemaan yllesi juhlapäivänä. Tällä tavalla varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Korjaus sovituksessa saat tietää tarkan korjaus hinnan, jonka asiakas hyväksyy allekirjoittamalla ennen korjaustyötä. Nouto sovituksessa sinulla tulee olla samat alusvaatteet ja kengät, jotka olivat korjaus sovituksessa. Varmistamme asiakkaan kanssa yhdessä, että korjauksen jälkeen puku istuu täydellisesti, ja helma on juuri sopivan pituinen.

Hääpuvut suosittelen tuoda korjaukseen ajoissa, mielellään 2-3 kuukautta ennen hääpäivää. Sesonkiaikana (kesäkuu-elokuu) korjaushinnat ovat noin 30 % korkeammat kuin muina aikoina. Samoin vanhojen tanssipuvut, joiden korjaushinta on normaalia korkeampi joulu-tammikuussa. Kiireelisessä tapauksessa korjausompelu onnistuu myös parissa päivässä tai jopa samana päivänä, mutta saan veloittaa kiireen työn lisämaksua kun joudun tekemään extratöitä.

Modleenalla on paljon kokemusta tehdä korjauksia eri vaikeustasolla.

Ja jos ostatte kalliin hääpuvun, vanhojen tanssipuvun, tai iltapuvun, kannataa tehdä tarvittavat muutostyöt ammattilaisella ompelijalla. Siitä johtuen,että puku ei menisi pilalle silloin, kuin viette sen korjaukseen mummolle, ompelua harrastavalle,tai tuttavalle, jne. Sitä ei useimmiten enää saa korjattua, jos joku on siihen jotain yrittänyt tehdä. Ei edes kaikki räätälit halua sellaisia pukuja ottaa työn alle, koska ei ole muutostöistä kokemusta.